Gerecht voor 4 personen Gebakken schorseneren, de vergeten groenten Schorseneren, zo lekker en we eten een het bijna nooit. Spoel de schorseneren onder stromend water, schil de schorseneren met een…
Lees meerRecepten
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
Gerecht voor 4 personen Hertenbiefstuk met rode wijnsaus Een echte klassieker voor de feestdagen. We beginnen met het maken van de rode wijnsaus, die kun je namelijk makkelijk bewaren. Snipper…
Lees meerPasta vongole
Was de schelpen en haal de slechte eruit. Wanneer schelpen stuk zijn of open staan en niet meer dicht gaan als je er met een mesje tussen gaat dan moet…
Lees meerMoussaka met bechamelsaus
Moussaka met bechamelsaus Bak de plakken aubergine, eventueel in 2 delen, in 4 eetlepels olie goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan, voeg…
Lees meerRisotto met tijm en tomaat
Gerecht voor 4 personen Risotto met tijm en tomaat Fruit de versnipperde sjalot in een beetje olijfolie. Voeg hier de risottorijst aan toe. Wanneer de risottorijst glazig wordt, voegt men…
Lees meerLauwwarme paling pasta
Gerecht voor 2 personen Lauwwarme palingpast Haal de paling een half uur voor gebruik uit de koelkast. Op kamertemperatuur komt de smaak van gerookte paling het beste tot zijn recht.…
Lees meerLamsfilet met vijgensaus
Gerecht voor 4 personen Lamsfilet met vijgensaus Verhit 5 el vloeibare margarine in een pan en bak hierin het vlees rondom aan in ca. 4 minuten. Bestrooi het met zout…
Lees meerGepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
Gerecht voor 2 personen Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus Breng in een pan de slagroom en de fond aan de kook. Breng pittig op smaak met peper en zout. Zet het…
Lees meerPasta pesto salade met gegrilde kip
Gerecht voor 4 personen Pasta pesto salade met gegrilde kip Zet een pan met water op het vuur voor de pasta, breng aan de kook. Voeg de pasta toe en…
Lees meerKabeljauwhaas met honing en mosterd
Recept voor 2 personen Kabeljauwhaas met honing en mosterd Verwarm de oven voor (180 gr)op een gemiddelde stand. Leg aluminiumfolie op het rooster.Meng de ingrediënten voor de marinade (honing, wijn,…
Lees meer