Bouillabaisse Het meest klassieke visgerecht is natuurlijk bouillabaisse. Oorspronkelijk komt bouillabaisse uit Marseille. Eigenlijk is bouillabaisse niet eens een soep. Het is een gerecht van gekookte vis, de soep is…
Lees meerRecepten
Oesters met soja, koriander en limoen
In Nederland kennen we twee soorten oesters, de Europese oester en de Zeeuwse oester. Van deze soorten is de Europese variant inheems en de Zeeuwse, ook wel Japanse oester of…
Lees meerGegrilde gamba’s met knoflook en citroengras
Wie deze foto van gegrilde gamba’s en citroengras heeft gemaakt, weet hoe hij ons lekker kan maken. En als we dan ook nog eens bij het recept kijken en zien…
Lees meerBistecca fiorentina
Bistecca fiorentina Een typisch gerecht uit Toscane. Dit gerecht bereid je het best op je BBQ of Kamado. In iets minder dan een uur zet je een fantastisch en stoer gerecht voor…
Lees meerCAESAR SALADE MET GEGRILDE KIP
Een heerlijk frisse salade voor 4 personen, die je zo op tafel hebt staan. Een upgrade van de klassieke caesar salade, met heerlijke reepjes gegrilde kip! De caesardressing maak je…
Lees meerGebakken zeebaars met tomaat
Gebakken zeebaars met tomaat en sugarsnaps Gerecht voor 2 personen | bereidingstijd: 20 minuten | Hoofdgerecht BEREIDEN Wrijf de zeebaarsfilets in met zout en peper, besprenkel ze met citroensap en…
Lees meerKip met dragon
Dragonsaus is niet alleen lekker met een stukje vlees, dit kruid smaakt ook heerlijk in combinatie met gevogelte. Serveer met kroketten voor een eenvoudig maar lekker feestmaal. Verwarm de oven…
Lees meerProsecco met framboos en munt
Prosecco met framboos en munt Een heerlijk verfrissende zomerse cocktail van prosecco met framboos en munt. Het recept is voor 6 pers. Zo maak je de prosecco met framboos en…
Lees meerLamsrack met knoflook rozemarijn en tijm van de BBQ
Lamsrack gemarineerd met verse rozemarijn, tijm en knoflook van de BBQ. Een heerlijk gerecht en redelijk eenvoudig te bereiden. Gril de lamsrack kort aan beide kanten op de BBQ en…
Lees meerklassieke mosselpan
Klassieke mosselpan Het mosselseizoen vangt in principe in juli aan. Het begin van het seizoen hangt wel af van de conditie van de mossel. In Nederland houdt men zich vaak…
Lees meer